Bilde - Naprapat i Tønsberg

Naprapat i Tønsberg

Naprapat & Helse har tatt over Tønsbergs eldste naprapatklinikk, tidligere Vestfold Naprapati, og tilbyr nå alle tjenester både i Sandefjord og Tønsberg. Vestfold Naprapati ble etablert i 2007, startet opp i Tønsberg sentrum og har i løpet av de siste årene flyttet til Tolvsrød.

Naprapat & Helse avd. Tønsberg ligger i Valløveien 31, i 2 etg. over Meny Tolvsrød.

Vi behandler

Rygg- & Nakkesmerter / Belastningsskader / Spenningshodepine / Idrettsskader

Alle som har vondt et sted eller har en plage kan søke naprapatbehandling. De vanligste plagene er smerter i nakke, korsrygg, hodepine, svimmelhet, skulderplager og tennisalbuer. I løpet av en uke kommer det inn alt fra vanlige kontorarbeidere som ikke trener noe særlig, til idrettsutøvere på høyt nivå.

Hva er naprapati?

Naprapater er i dag den største gruppen innen avansert manuellmedisin i Norden. I Norge, Sverige og Finland finnes det drøyt 1700 yrkesaktive naprapater. I dag er det nærmere 500 naprapater i Norge. Alle er utdannet ved Naprapatihögskolan i Stockholm.

Naprapati innebærer å diagnostisere, behandle og rehabilitere smertetilstander og funksjonelle problemer i ledd og muskler, både akutt, kronisk, forebyggende og rehabiliterende. Vi jobber med muskler og ledd, fra topp til tå, med manuelle behandlingsteknikker, dvs hendene våre. Pasientens anamnese (pasientens historie), undersøkelser og tester danner grunnlaget for den individuelle behandlingen.

Les mer om våre behandlere, eller om hvilke diagnoser vi behandler. Ta gjerne kontakt med oss via kontaktskjemaet, så skal vi svare tilbake så snart vi kan.

Velkommen til naprapat i Tønsberg!