Blogg

Sjekk ut Aleksander sine 3 skulderøvelser for en sterk, robust og bevegelig skulder.

Smerte fra muskel og ledd kan være en begrensende faktor for om man trener eller ikke. Les her om du lurer på om man kan trene med smerte.

Vondt i albuen på innsiden eller utsiden er blant de vanligste plagene hos golfere (1). I dette blogginnlegget skal vi dele noen tanker om hvorfor det skjer. Samt hva som bør gjøres for å bli kvitt d

Svimmelhet er en svært vanlig tilstand i samfunnet. De sier at ubehaget og livskvalitetens forringelse kan sammenlignes med alvorlig syke pasienter. Av denne grunn ønsker jeg å bli god på å diagnosti

Endelig er vi tilbake etter 6. uker med stopp pga. Covid-19. Nå er vi klare for å hjelpe deg med dine muskel- og leddplager igjen! Du kan bestille time via vår online timebestilling eller kontakt

Les her om hvordan en videokonsultasjon kan foregå hos Naprapat og Helse. Vi tilbyr nå dette for dine muskel- og leddplager.

Strekk i leggen er en vanlig skade i idrett, men forekommer også hos mosjonister. Uansett aktivitetsnivå er en grundig rehabilitering viktig for å redusere risikoen for en ny strekk.

Glem ICE; PRICE og POLICE. Ved akuttskader gjelder i dag akronymet PEACE & LOVE. Dette dekker hva du ved skade og de dagene etter akuttskade.

Ord og forklaringer er avgjørende for vår oppfattelse om egen situasjon og hvilke tiltak som skal til for å bli bedre.

Hva kan bevismaterialet være for om du vil oppleve smerte? Om farene i deg, trygghetene i deg og hva dette har å gjøre med nissen slem og snill liste.

Nakkesmerter en vanlig plage som 20-50% av oss opplever årlig og har man hatt nakkesmerter en gang, så opplever 50-75% av disse en ny episode med smerter i nakken (1). Muskel- og skjelettlidelser er

Aleksander har her skrevet om skuldersmerter og hvordan vi undersøker og behandler dette.

Strekkskade i leggen kan være en av årsakene til hvorfor man får smerte i dette område. Les her for å lære mer om dette.

Handler trening alltid om motivasjon? Sjekk ut denne artikkelen fra Aleksander.

Sjekk ut disse videoene med forslag til øvelser som egeninnsats ved ryggplager.

I denne artikkelen tar vi for oss noen av årsakene til hvorfor man får vondt i ryggen på grunn av golf

Sjekk ut denne strategien ved trening med smerte!

Har du smerter i muskler og ledd og trenger en hjelperytter? Da bør du lese dette.

Her kan du lese ulike historier om smerte.

En naprapat er en terapeut som jobber med smertetilstander relatert til nerve, muskel og skjelett. Vi jobber med alt fra toppidrettsutøvere til kontorarbeidere.

Mer kraft, mer lengde! Lange golfslag er et ønske mange har. Vi er avhengige av en del ulike faktorer for å oppnå dette, og en av faktorene er styrke.

5 øvelser med fokus på benstyrke. Bra for din fysiske helse! Benstyrke gjør dine daglige aktiviteter lettere og gjør deg mindre utsatt for skader.

Stive hofter? Prøv disse øvelsene!

Sliter du med holdningen under oppstillingen før et slag? Kanskje kan denne øvelsen være noe for deg!

4 øvelser for å bedre din golfsving! Disse øvelsene fokuserer på å bedre bevegeligheten i deler av ryggen.

Være med i håndball garderoben? Mange spillere i håndball og fotball kan slite med smerter i hælen.

Dette er den tredje øvelsen for en bedre golfsving hvor vi fokuserer på brystryggen. Dette er en fin videreføring av de foregående øvelsene. Her skal dere få jobbe med evnen til å rette opp ryggen sam

Da har endelig dagen kommet for øvelse nummer 2 i serien av øvelser som fokuserer på brystryggen. Denne øvelsen kalles overhead squat. Dette er en knebøy-øvelse hvor man holder f.eks en golfkølle over

Ønsker du en bedre golfsving?
Har du noen gang tenkt over hvor atletiske svingene til proffene på Europa- eller PGA touren er? Full av inspirasjon og forhåpning har du kanskje filmet din egen sving, m

1. januar overtar vi kontorene i 3. etasje på Sandefjord Helsepark. Vi gleder oss til å flytte og vet at dette skal bli bra også for våre pasienter!

TV Vestfold har vært på besøk hos oss. Har du eller noen du kjenner muskel- og leddplager? Vi kan hjelpe deg!

 

Arbeidsskader er en stor utgift framfor alt regnet i menneskelige lidelser, men også bedrifts-økonomisk. Ta kontakt for et uforpliktende møte!

Alexander Meland er 26 år og er fra Helgerød. Han begynte på fysioterapistudier i Edinburgh, Skottland, hvor han studerte i et halvt år.