Ultralyd skulder: en viktig del ved skuldersmerter

Skuldersmerter en krevende hindring i hverdagen

Skuldersmerter kan være en krevende hindring i hverdagen, som påvirker alt fra arbeid til fritidsaktiviteter. Ultralyd skulder kan være et viktig bidrag på veien til bedring. Hos Naprapat og Helse i Sandefjord, på Sandefjord Helsepark, tilbyr Aleksander Treidene ultralyd som en del av en omfattende tilnærming til diagnostikk og behandling av skulderproblemer.

ultralyd skulder

Hva innebærer ultralyd for skulderen?

Ultralyd anvendes for å fremstille detaljerte bilder av skulderens strukturer, inkludert muskler, sener, leddbånd og ledd. Denne prosessen er helt smertefri og gir verdifull innsikt som er avgjørende for diagnose i tillegg til din historie og den fysiske undersøkelsen hos oss. Dermed optimaliserer vi den etterfølgende behandlingen.

Klikk her for å se Aleksander sine «go to» skulderøvelser.

Fordeler med ultralyd av skulder i Sandefjord

  1. Mer presis diagnostikk: Fremmer en dypere forståelse av den underliggende årsaken til skuldersmerte.
  2. Sikkerhet og komfort: Ultralyd er en trygg metode som unngår bruk av stråling, og er derfor skånsom mot pasienten.
  3. Effektiv og tidseffektivitet: Tillater rask tolkning av resultater, som bidrar til umiddelbar planlegging av behandling.
  4. Samtale om funnene mellom din terapeut og deg: Istedenfor å vente i flere uker på svar så får du samtidig som terapeuten undersøker deg, forklart ditt unike problem på en forståelig og pedagogisk måte.
  5. Fleksibel vurdering: Evnen til å vurdere skulderen under bevegelse tilbyr en unik innsikt som ofte er utilgjengelig gjennom andre diagnostiske metoder.

Velg Naprapat og Helse for ultralydundersøkelse av skulder

I vår Sandefjord-klinikk tilbyr vi skreddersydd hjelp ved å bruke ultralyd for mer presis diagnose. Dette sikrer behandlingsplaner som målrettet adresserer og løser den unike årsaken til dine symptomer.

Ultralyd av skulder

Skuldersmerter krever en informert og nøye vurdert tilnærming. Med ultralyd som et nøkkelverktøy i vår diagnostiske arsenal, står Naprapat og Helse i Sandefjord klar til å hjelpe deg på veien mot bedre skulderhelse og mindre smerter.

Din historie og vår grundige fysiske undersøkelse danner grunnlaget for vår tilnærming. Ved å kombinere dette med innsikt fra ultralyd, kan vi skreddersy en behandlingsplan som adresserer dine unike behov.

Kontakt oss

Har du skuldersmerter? Ta kontakt for å utforske hvordan vi kan hjelpe deg med å oppnå en mer komfortabel og aktiv livsstil.

Klikk her for å bestille time direkte hos Aleksander Treidene, som gjør disse undersøkelsene av skulder hos oss. Eller du kan ringe 33448205.

Har du smerter fra akilles, ankel, kne, hofte eller albue så kan han og hjelpe deg med dette.

Visste du at Aleksander også hjelper personer digitalt? Sjekk ut SeneFix.