Bilde - Referanser

Referanser

Hurricane SpaBad AS

Alle på huset hos oss er svært fornøyd med opplegget, og at vi har redusert sykefraværet og redusert kostnadene med mer enn hva det koster å ha behandling. I tillegg er dette et godt tiltak for alle ansatte, noe de setter stor pris på. Behandlingen er meget god og personene bak tjenesten det samme. Vi har benyttet Naprapat & Helse i 18 år, og denne tjenesten er kostnadsbesparende for oss totalt sett i tillegg til at de ansatte setter stor pris på å bli ivaretatt.

Kjell Christensen, Daglig leder, Hurricane SpaBad AS

Nils Kähler, fastlege Sandefjord

Jeg benytter jevnlig  Naprapat og Helse til undersøkelse og behandling av mine pasienter.

Nils Kähler, fastlege Sandefjord

Sandefjord Håndball

Sandefjord Håndball er en videreføring av Sandefjord TIF håndball og er et av Norges mestvinnende håndball lag på herresiden. Vi har nå i 18 sesonger hatt Naprapat Per Thomas Mørk i vårt støtteapparat. Hans idrettsmedisinske kompetanse og nære samarbeid med leger nyter vi som idrettsklubb svært godt av. Vi kan på det tryggeste anbefale Per Thomas Mørk til alle som ønsker profesjonell oppfølging, undersøkelse og behandling av sine idrettsskader.

Stian Aase, leder Sandefjord Håndball

Carl C. Fon

Carl C. Fon AS er et firma med nærmere 200 ansatte, og for oss har samarbeidet vært til stor hjelp for å holde sykefraværet nede. Vi har benyttet oss av Naprapat og Helse i over 10 år.

Elin Reinfjord, HR Ansvarlig, Carl C. Fon AS

Runar Håndball

Runar Sandefjord har brukt Naprapat og Helse som medisinsk støtteapparat siden 2007. Deres idrettmedisinske kompetanse og nære samarbeid både på Helseparken og med andre leger nyter Runar Håndball godt av. Vi anbefaler Naprapat og Helse til alle som ønsker oppfølgning for sine muskel- og leddplager.

Simen Smith Ringdal, Runar Håndball