Smerter i muskler, ledd og trenger en hjelperytter?

Har du smerter i muskler og ledd og trenger en hjelperytter? Da bør du lese dette.

Har du droppet ting i livet som en gang var veldig viktig for deg? Ikke fått trent nok? Hatt en tøff periode i livet? Ikke har noen å sykle sammen med eller rett og slett kanskje bare ikke får ut fingeren? PS! Det er lov å bli med av den grunn at man rett og slett ønsker å gjennomføre Vestfold Rundt.

SMERTER OG LANGVARIGE PLAGER

Vi vet at om man har langvarige smerter i muskler og ledd kan meningsfulle aktiviteter være viktig for å snu smerter og utfordringer. Rett og slett være den nye starten i livet. Det handler ikke om å gi opp, men akseptere at man må gjøre en forandring.

HJELPERYTTER

Har du spurt deg selv: Hva ville du gjort om smerte var et mindre problem for deg?

For hva tenker du om din smerte? Er det det samme som mer skade? Visste du at om man har hatt langvarige plager så kan det handle mindre om skade og mer om nervesystemet/ alarmsystemet.

Her kan du lese mer om trening med smerte.

På denne reisen kan det være vanskelig valg å ta, forstå hva som skjer, få støtte og en klapp på skulderen osv. Da kan det være fint med en veileder, trener, terapeut, en HJELPERYTTER, som kan hjelpe deg og støtte deg på veien. Det kan og være å ha støtte i familie og arbeidskolleger.

OM ALEKSANDER

Jeg har syklet Vestfold Rundt to ganger tidligere og har de siste årene hatt en økende interesse for landeveissykling. På grunn av familieliv med småbarn så blir det ikke så mye tid som ønsket og derfor skal jeg ikke sykle Vestfold Rundt for egen gjennomføring og tid i år. Jeg ønsker heller å hjelpe deg eller din bedrift. Jeg tar føringer, vind, passer på næring og væske, motiverer og skal gjøre alt jeg kan for å få dere over målstreken.

https://www.instagram.com/p/BoKT1F3gm2I/?utm_source=ig_web_copy_link

HVOR MANGE BLIR VI?

Hvor mange vi blir aner jeg ikke, men sammen kan vi støtte hverandre og jobbe for å komme til målet. Da blir det og gøyere! Det er 3 distanser å sykle.

Dato: 26. mai. Det er 3 distanser å sykle. Man kan sykle 56 km, 96 km eller 165 km. Med andre ord, det går fort til start 26 mai. Så sammen bør vi legge en plan for hvilken distanse som er realistisk med tanke på grunnlag, erfaring osv.

PÅMELDING

Lik Facebook siden vår og kommenter «jeg», «vi» eller «min bedrift» er med. Og om du ønsker, legg gjerne igjen et lite argument for hvorfor deg eller din bedrift bør være med under Facebook innlegget vårt. Du kan også tagge en venn eller bedrift du mener burde delta. Vi gleder oss til å høre fra deg! Alternativt så kan du melde deg på i skjema under.

Meld deg på her:

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om du kjenner noen eksempelvis i Sandefjord Sykkelklubb, Spinn eller andre tar jeg gjerne imot tips.