Vestfold Naprapati

Naprapat & Helse har tatt over Vestfold Naprapati

Vi er stolte og ydmyke over å ha tatt over Tønsberg sin nåværende eldste naprapatklinikk. Navnet Vestfold Naprapati vil nå gradvis endres til Naprapat & Helse avd. Tønsberg. Denne endringen vil ikke ha noen praktiske betydning for pasientene, men informasjon, nettsider og generell drift vil bli mer strømlinjeformet.

Vestfold Naprapati er den andre klinikken under Naprapat & Helse. Målet er å drive klinikken menneskelig og faglig på høyeste nivå. Klinikken i Tønsberg vil ha tilgang til hele tyngden og alle medarbeidere i Naprapat & Helse. Det betyr faglig utvikling, godt medisinsk utstyr, estetisk lekre klinikker og et personale som setter pasienten i fokus. Lokalene vil fortsatt ligge i 2 etg. over Meny Tolvsrød.

Daglig leder Lisa Næss er både utdannet naprapat fra Stockholm og personlig trener fra USA. Vi har også Emilie Kristine Slatleim med tilsvarende naprapatutdannelse og personlig trener utdannelse plassert i Tønsberg for å holde i den daglige driften.

Naprapat & Helse avd. Tønsberg; Valløveien 31, 3154 Tønsberg
Telefon: 33 44 82 05

Lisa Næss / Daglig leder
Naprapat, DN, MNNF

Uteksaminert Naprapat i mai 2019.
Utdannet personlig trener fra USA.

Emilie Kristine Slatleim
Naprapat, DN, MNNF

Uteksaminert Naprapat i mai 2019. Også utdannet personlig trener. Har selv drevet med turn, men nå ligger interessen i løping og styrketrening.

Les mer om våre behandlere, eller om hvilke diagnoser vi behandler.

Velkommen til naprapat i Tønsberg!